Zsindelyezés

A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, mégis a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás.

Számos zsindelyfajtából szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyagot kiválasztani. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható.

 

Tapasztalat

Cégünk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik bitumenes zsindelyfedés és a tetőszerkezetek területén, így minden felmerülő kérdésre szakszerű választ adhatunk. Az összeszokott, megbízható, kiválóan szakképzett csapatban dolgozó szakemberekkel végezzük el országszerte a ránk bízott ereszcsatorna szerelést, javítást, felújítást.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk. Kiválóan szakképzett, összeszokott, megbízható, csapatban jól dolgozó szakemberekkel végezzük el a munkát.

Ránk számíthat,
ha beázik a tető!

Megoldás régi palatető esetén

Amennyiben azbeszt tartalmú palatetős fedését szeretné egészségügyi, környezetvédelmi és esztétikai megfontolásból zsindelyesre cserélni, úgy keressen bennünket! Több éves gyakorlattal a hátunk mögött, országszerte kiváló munkavégzéssel állunk rendelkezésére, valamint segítséget nyújtunk a veszélyes hulladéknak minősülő, bontott pala elszállításában.