Tetőjavítás

Lindab cserepeslemez javítása, palatető felújítása

Épületünk tetőszerkezetének átvizsgálása, a kisebb-nagyobb hibák kijavítása nem várhat, ezeket a hibákat azonnal javítani szükséges. Az időjárási körülmények, egy elkorhadt cserépléc, szarufa, egy elcsúszott vagy eltört cserép hatalmas gondokat tud okozni épületünkben.

Szakképzett kollégáink vállalják a tetőszerkezet átvizsgálását, a beázás megszüntetését és a tetőjavítást. Ne várja meg, amíg visszafordíthatatlan károk keletkeznek otthonában!

PALATETŐS ÉPÜLETEK BONTÁS NÉLKÜLI FELÚJÍTÁSA CSEREPES LEMEZZEL

A régi palafedésre lécváz készül, szükség esetén közbenső páraáteresztő fóliával, majd erre kerül a cserepeslemez, amely könnyű, könnyen formálható, egyszerű tetőfedő anyag. Nem kell lecserélni a teljes tetőszerkezetet, így könnyen belátható, hogy jóval gazdaságosabb tetőfelújítást, tetőfedést hajthatunk végre. Kérjen árajánlatot lindab-tető kapcsán ! kedvező tetőfedés árak!

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt tetőfedés és tetőszigetelések javítása terén, kiemelten fontos terület a palatetők felújítása, cseréje.

Egy átlagos családi ház cseréptetőjének a felújítása 1 hét alatt elkészül. Igény szerint vállaljuk kémények átrakását, építését. Bádogos munka, csatorna csere.

Teljes körű tetőfedés

Palatető felújítása

Cserepeslemez-tető

Lemeztetők javítása

Cserepes tető felújítása

Trapézlemez tető készítése

Tetőtér szigetelése

Lapostető szigetelése

Homlokzati szigetelés

Cellulózszigetelés

Tetők tisztítása

Hívjon minket most: +36 70 218 7953